Ontharingen

Che Bellezza

Beauty & Nails

Wax-ontharingen

Outback Organic Waxproducten zijn samengesteld uit exotische Australische vruchten en planten die geteeld en geoogst worden door de inheemse bevolking in de afgelegen en vaak economisch achtergestelde regio's van Australië, met respect voor de traditionele cultuur en kennis.

 

De producten bevatten ofwel pure, biologische tea tree olie of citroenmirteolie. Twee van de meest bekende antiseptica van de natuur en de prachtige natuurlijke remedies voor de behandeling van talloze huidaandoeningen, snijwonden, schaafwonden, insectebeten en kleine infecties.

 

De producten zijn vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, SLS, SLES, lanoline, minerale olie en andere agressieve chemicaliën. Geen van de producten werden getest op dieren.

Tea Tree

 

Tea Tree olie is één van de meest bekende en meest bestudeerde etherische oliën ter wereld. Uitgebreid onderzoek heeft erkend dat vele helende eigenschappen van Tea Tree de perfecte natuurlijke oplossing is voor een verscheidenheid van huid- en gezondheidsbehoeften.

 

De Australische Aboriginals behandelden snijwonden en brandwonden met pulp uit de bladeren en bestreden aandoeningen van de luchtwegen door te kauwen op de bladeren en de vluchtige oliën te inhaleren.

 

De Tea Tree olie is de basis van het Outback Organic assortiment. Alleen de pure, biologische olie van de hoogste kwaliteit wordt gebruikt.

 

Lemon Myrtle

 

De essentiël olie uit de bladeren van de plant heeft sterke anti-bacteriële, anti-schimmel en anti-virale eigenschappen. Grotendeels door het hoge gehalte van citral.

 

Naast de krachtige anti-microbiële eigenschappen heeft citroenmirtleolie een aangenaam, verheffend citroenaroma. Het is de citralcomponent die de olie zijn frisse 'cintroengeur' geeft.

 

Che Bellezza

Zilverenhoeklaan 16

2950 Kapellen

info@chebellezza.be

0468 58 32 33

Copyright @ All Rights Reserved