Verzorgingen voor hem

Che Bellezza

Beauty & Nails

GELAATSVERZORGINGEN VOOR HEM

Ahava Mineral Energy

 

Speciaal ontwikkeld voor mannen. Een alomvattende uur durende verzorgende behandeling, inclusief diepe reiniging van de poriƫn en een anti-stress massage. Intense rehydraterende boost, gebaseerd op AHAVA's krachtige botanische G-force, die het vochtniveau van de huid verhoogt en de huid de nodige compensatie geeft voor de constante dagelijkse stress die ervoor zorgt dat de huid slap en ruw wordt. De huid wordt voorzien van diepgaande hydratatie en verfrissend, reinigend comfort.

Ahava Mineral Age Controle

 

Speciaal ontwikkeld op maat van de mannenhuid. Een anti-aging behandeling, die de huidfuncties versterkt en tekenen van vroegtijdige veroudering door stress en omgevingsfactoren tegengaat. De huid wordt voorzien van een diepe hydratatie en ziet er onbetwist jonger uit.

Ahava Mineral Detox

 

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Herlaadt de vitaliteit van de huid en bestrijdt een doffe en vermoeiduitziende huid. Laat de huid herademen en geeft haar natuurlijke gloed terug. Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om dagelijkse stressfactoren, zoals toxische stoffen, vuil, smog, enz., te bestrijden.

Che Bellezza

Zilverenhoeklaan 16

2950 Kapellen

info@chebellezza.be

0468 58 32 33

Copyright @ All Rights Reserved