Verzorgingen voor haar

Che Bellezza

Beauty & Nails

GELAATSVERZORGINGEN VOOR HAAR

Ahava Escapade

 

Een verfissende express boost voor het gelaat met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren met de Dode Zee-mineralen en modder. Een perfecte introductie in AHAVA's krachtige mineralen expertise.

Ahava Total Rehydration

 

Een uitgebreid en verwennende behandeling, inclusief een diepe reiniging van de poriën. Een oppepper in contrast met de dagelijkse stress die er voor zorgt dat de huid haar levensnoodzakelijk vocht verliest. Egaliseert het huidoppervlak, verzacht, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid.

Ahava Skin Revival

 

Een extra huidverjongende gelaatsverzorging, gebaseerd op AHAVA's gepatenteerde Extreme Complex. Pakt rimpels aan en verbetert de stevigheid van de huid en haar textuur. De verzorging doet de huid er jonger uitzien, de teint is egaler en de huid is beter beschermd tegen schade van buitenaf. Ideaal om het huidverouderingsproces te beperken, het ontstaan van diepe rimpels te voorkomen en de huid te verstevigen.

Ahava Brightening & Renewal

 

Een verhelderende, egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging. De huid straalt en wordt weer gladdder. De teint verheldert en hardnekkige, donkere vlekken verminderen. De celvernieuwing krijgt een boost. De vochtbalans wordt onmiddellijk herstelt.

Ahava Mineral Relief

 

Kalmerende behandeling die op efficiënte wijze de gevoelige huid en huidproblemen behandelt, o.a. ruwe huid, rode vlekken, kloven en irreitaties. De exclusieve, natuurlijke essence geïntegreerd in deze behandeling is rijk aan actieve humectans en kalmerende botanische extracten die voor een onmiddellijk verlichting van de huid zorgen.

Ahava Mineral Detox

 

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Herlaadt de vitaliteit van de huid en bestrijdt een doffe en vermoeiduitziende huid. Laat de huid herademen en geeft haar natuurlijke gloed terug. Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om dagelijkse stressfactoren, zoals toxische stoffen, vuil, smog, enz., te bestrijden.

Ahava Uplift Skin

 

Een liftende en verstevigende verzorging die de huid voorziet van positieve energie. Vermindert fijne rimpels en voorkomt de vorming van diepe rimpels, verstevigt de contouren. Hydrateert, voedt en herstelt het evenwicht van een gestresseerde huid. Verbetert de uitstraling en geeft onmiddellijk een ontspannend gevoel. Bevordert de elasticiteit, verstrakt de gezichtscontouren. Biedt een breed spectrum bescherming, inclusief IR.

Che Bellezza

Zilverenhoeklaan 16

2950 Kapellen

info@chebellezza.be

0468 58 32 33

Copyright @ All Rights Reserved